After login and registration doing nothing

Discussion in 'Subrion Open Source CMS Core' started by devarmagan, Oct 14, 2013.

  1. devarmagan

    devarmagan New Member

    hi

    After login and registration the browser show nothing but i am getting the welcome email and registration suscessfull i think some problem with cache i cleared all browser and website cache but still showing me the white page after login and restration. any solutions to this

    thank you
  2. Vasily_B.

    Vasily_B. Project Manager

    Hi,

    Could you please submit a ticket in our helpdesk so we could investigate this on your website directly? The problem seems to be specific for your installation.

    Thanks!
  3. devarmagan

    devarmagan New Member

    hi

    thank you for your reply

    i sorted out by changing the home page as to index, the problem im having is if i make the login page
    as my home page after login and after registration its show a white page.

    but i want to keep login in home page.
    any solution for this and why its not redirecting to success message or page after the registration and login if i choose login as my home page?
  4. Vasily_B.

    Vasily_B. Project Manager

    Hi,

    It seems I suspect what could be a reason for your white page.

    1. Let's debug it. Edit your includes/config.inc.php file (set IA_DEBUG to 1)to see what case causes that error.
    2. Our system automatically redirects you to the previous page where you were before login, and if you try to login from the same page it tries to redirect you to the same page again, so we have loop redirect

    Anyhow, let's wait for your debug information.
  5. devarmagan

    devarmagan New Member

    Hi,

    thank you again.

    ok now when the white page comes the debug bar is disappear.
    1) in chrome the error message is "Error code: ERR_TOO_MANY_REDIRECTS".
    2) in firefox "This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies."

    how do i get the debug information?
  6. Vasily_B.

    Vasily_B. Project Manager

    Yes, that's the second case - we have loop redirect

    Sorry, there is no way to solve this now, though I've just created a ticket here.
    http://dev.subrion.com/issues/1022

    There are too many unclear routes here:

    1. You set a login page as your website index page
    2. A visitor opens a website, login page is opened
    3. Visitors logins, and he is redirected to the website index page that's login page again.

    Loop cycle here. Sorry I'm not sure if we can solve this.
  7. devarmagan

    devarmagan New Member

    ok no problem for now i will make the index as home and i hope we will get solution for this issue in future.

    i have another issue that i wanna to remove "add plugin" widget from dashboard any solution for this -as this is a small issue i post it here shall i post it in new thread-

    good luck
    Last edited: Oct 16, 2013
  8. Gleb_S.

    Gleb_S. Subrion Designer Staff Member

    Hi @devarmagan !

    Open up this file: ROOT/admin/templates/default/index.tpl
    And remove this code (lines 114-121):
    HTML:
    <div class="col col-lg-4">
      <div class="widget widget-small widget-small-config">
        <div class="widget-content">
          <div class="widget-icon"><i class="i-lab"></i></div>
          <div class="widget-name">{lang key='add_plugin'}</div>
        </div>
      </div>
    </div>
    Thanks!
  9. devarmagan

    devarmagan New Member

    thank you very much Gleb s
  10. Gleb_S.

    Gleb_S. Subrion Designer Staff Member

Share This Page