Can not add any pictures to the site

Discussion in 'Subrion Open Source CMS Core' started by ke123_, May 15, 2016.

  1. ke123_

    ke123_ New Member

    If i add pictures to the site it will not display on my website.
    I have added a picture to the teaserblock background and it won't work.
    Wath can be the problem? can anybody help me solve this.

    thanks
  2. olairmarcos

    olairmarcos Member

    Hello
    Which template you are using the site? Kickstart v1.0.3?
  3. Gleb_S.

    Gleb_S. Subrion Designer Staff Member

    Hi @ke123_ !

    Could you please post error log from DevTools? Are there any 404 errors?
    And also, please show us a screenshot of how you are adding images to teaser block.

    Thanks!
  4. ke123_

    ke123_ New Member

    I am using the standard from v 4.0.5
  5. ke123_

    ke123_ New Member

    if you want to see wath i am talking about open pic thanks for the help

    Attached Files:

  6. olairmarcos

    olairmarcos Member

    Hello Ke123,

    Maybe you're not properly by uploading the correct location.

    ***** The image I see you are trying to load the icon "favicon".
    Do not forget to save the settings (SAVE button below)
    2016-05-16_083611.jpg

    2016-05-16_083723.jpg


    ***** To change the header image "Teaser background", do as follows.

    1. Access the configuration menu of your template "Kickstart"
    2016-05-15_102916.jpg

    2 Upload the image (if the image does not appear in the configuration panel, click F5 that it will appear)
    Do not forget to save the settings (SAVE button below)
    2016-05-16_084840.jpg

    3 See the website frontpage.
    2016-05-16_084908.jpg

    Good jobs.
  7. olairmarcos

    olairmarcos Member

    See also the folder "upload" is allowed access 0755
  8. Gleb_S.

    Gleb_S. Subrion Designer Staff Member

  9. ke123_

    ke123_ New Member

    i do this but it siply won't work with al pictures on my site btw olso in the album and the rest of the website
  10. Gleb_S.

    Gleb_S. Subrion Designer Staff Member

  11. maleek9676

    maleek9676 New Member

    I am not able to add testimonials on my site unless an logged in. error message action is forbidden error 403. am using business card template
  12. Dayir_A.

    Dayir_A. Staff Member

    Hello @maleek9676,

    You can change this behavior. In order to configure it, please go to admin panel -> Members -> Permissions -> edit Guest permissions
    Find "Add action on Testimonials" and switch it on. Changes will be saved automatically. After that guest users (non logged in) also will be able to post testimonials.

    See the screenshots for more info:
    Screen Shot 2018-08-11 at 14.25.08.png

    Screen Shot 2018-08-11 at 14.25.20.png

    Thanks.
  13. JakubGi

    JakubGi New Member

    Is your problem solved?
    I also have problems with adding and displaying imgs on the newest Kickstart...
    Anyone....?

    Attached Files:

  14. PetterJhon

    PetterJhon New Member

    Hello everyone,,
    You can change this behavior. In order to configure it, please go to admin panel -> Members -> Permissions -> edit Guest permissions
    Find "Add action on upcoming movies netflix free trial free netflix Testimonials" and switch it on. Changes will be saved automatically. After that guest users (non logged in) also will be able to post testimonials
    i do this but it siply won't work with al pictures on my site btw olso in the album and the rest of the website....
    Last edited: Feb 8, 2019
  15. maleek9676

    maleek9676 New Member

    Hi. The uploads option is not working. Can't even see the pictures I have uploaded let alone add one.

Share This Page