Enkle hårklipp for sommeren

Discussion in 'Announcements' started by volohair, Sep 21, 2021.

 1. volohair

  volohair New Member

  Sommerglede er rett rundt hjørnet, og det betyr at du kommer til å tilbringe mer tid ute i varmen, bade i innsjøer og bassenger og kjøre med vinduene nede! Mens sommeren gir massevis av morsomme utendørsaktiviteter, gir den også et konstant rot med hår. Hvis du er lei av å måtte pusse gjennom knust hår etter en dag ved sjøen eller alltid bekymrer deg for at du glemte et hårbånd før du gikk inn i den varme solen, kan det være på tide å prøve en enkel hårklipp for sommersesongen!

  Hos Frisør Oslo - VOLO Hair & Beauty tilbyr vi en rekke frisørtjenester for å hjelpe deg med å få det utseendet du ønsker. Fra kutt til farger til restruktureringstjenester, vårt team av profesjonelle og dyktige stylister kan sikre at du forlater salongen vår og føler deg som en helt ny deg. I denne bloggen skal vi snakke om noen av de beste hårklippene for sommeren. Hvis du er på utkikk etter en ny ting, må du bestille time hos Frisør Oslo - VOLO Hair & Beauty!  [​IMG]


  Bob

  Bobs er en søt, trendy hårklipp som vil gjøre håret litt lettere å vedlikeholde i løpet av sommermåneden. Siden bobber er kortere, blir håret lettere å håndtere og ikke føles for tungt eller varmt mot nakken. Dette er et flott hårklipp for damer som ikke vil kaste håret hele sommeren fordi de blir for varme. En bob blir lettere å håndtere om sommeren og gir deg et søtt og friskt utseende.

  Pixie Cut

  Pixie -kutt kan også være en lettere hårklipp å ha om sommeren. Selv om denne frisyren kan kreve mer innledende styling, vil du kunne gå dagen din uten problemer. I motsetning til langt hår, vil du kunne kjøre med vinduene nede uten at håret ditt blir en gigantisk knute. Du trenger ikke å bekymre deg for å alltid ha et hårbånd heller, slik at du kan fortsette dagen med å føle deg kjøligere og lettere.


  Lag

  Tykt hår er vakkert, frodig og sunt. Men det kan også være tungt og varmt, spesielt om sommeren. Og å kaste den i en bolle eller hestehale hver dag kan bli kjedelig og ødelegge utseendet du skulle ha. I tillegg kan det fort bli ubehagelig å ha på seg håret hele tiden. Hvis du har tykt hår, men ikke vil miste lengde, er å få lag en fin måte å gjøre håret litt tynnere, lysere og kjøligere! Lag kan også legge til mer dimensjon, volum og tekstur i håret ditt. Dette er et flott alternativ for sommeren og lar deg beholde håret stort sett like langt.

  Sommerstiler for langt hår

  For de som ikke vil klippe håret, men trenger en løsning for varme sommerdager, er det mange frisyrer du kan prøve. Fra stilige hestehaler til rotete boller til fletter, du kan holde håret tamt og av halsen med en rekke frisyrer. Selv en enkel halvponni eller en halv bolle kan holde håret borte fra ansiktet ditt og holde deg kjølig. Enkelt og dobbelt fletter er også gode alternativer for sommeren siden de samler alt håret ditt, holder det av nakken og forhindrer at håret ditt blir knust mens du kjører med vinduene nede, svømmer og nyter andre sommeraktiviteter.

  Sommeren er en flott tid på året som lar oss komme ut og nyte en rekke forskjellige aktiviteter! Ikke la håret ditt være det som holder deg tilbake fra å bli med på moroa. Prøv en av disse flotte

  Hårklipp for sommeren og avtal en avtale hos Frisør Oslo - VOLO Hair & Beauty. Vi kan gjøre det lettere for deg å nyte å kjøre med vinduene nede og bade i sjøen hele sommeren!

Share This Page