Error after changing "http" to "https"

Discussion in 'Real Estate Classifieds Script' started by guigox, Apr 18, 2019.

  1. guigox

    guigox New Member

    Hello guys,

    I hope someone can help me, I try to change the site from http to https since I have a SSL certificate I want to use, but I notice that the frontend shows the following error "File Missing: /home/wwwbropi/public_html/templates/common/index.tpl" after I change it.

    This is what I modify:

    1. BASE URL from DB config
    2. .HTACCESS file like this:
      Code (Text):

      # Uncomment the line below if you get 404 error on accounts page

      #Options -MultiViews

      # compress text, html, javascript, css, and xml

      <IfModule mod_deflate.c>
         AddOutputFilterByType DEFLATE text/plain
         AddOutputFilterByType DEFLATE text/html
         AddOutputFilterByType DEFLATE text/xml
         AddOutputFilterByType DEFLATE text/css
         AddOutputFilterByType DEFLATE application/xml
         AddOutputFilterByType DEFLATE application/xhtml+xml
         AddOutputFilterByType DEFLATE application/rss+xml
         AddOutputFilterByType DEFLATE application/javascript
         AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript
      </IfModule>

      <IfModule mod_rewrite.c>
         DirectoryIndex system.php

         RewriteEngine On
         
        RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
         RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
         RewriteCond %{REQUEST_URI} !(.*)\.(.*)$
      RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/\.well-known/acme-challenge/[0-9a-zA-Z_-]+$
      RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/\.well-known/cpanel-dcv/[0-9a-zA-Z_-]+$
      RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/\.well-known/pki-validation/[A-F0-9]{32}\.txt(?:\ Comodo\ DCV)?$
         RewriteRule ^(.+[^/])$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI}/ [L,R=301]

         # Google sitemap controller
      RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/\.well-known/acme-challenge/[0-9a-zA-Z_-]+$
      RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/\.well-known/cpanel-dcv/[0-9a-zA-Z_-]+$
      RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/\.well-known/pki-validation/[A-F0-9]{32}\.txt(?:\ Comodo\ DCV)?$
         RewriteRule ^sitemap.xml$ tmp/sitemap.xml [L]
      RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/\.well-known/acme-challenge/[0-9a-zA-Z_-]+$
      RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/\.well-known/cpanel-dcv/[0-9a-zA-Z_-]+$
      RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/\.well-known/pki-validation/[A-F0-9]{32}\.txt(?:\ Comodo\ DCV)?$
         RewriteRule ^tmp/sitemap.xml$ tmp/sitemap.xml [L]
      RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/\.well-known/acme-challenge/[0-9a-zA-Z_-]+$
      RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/\.well-known/cpanel-dcv/[0-9a-zA-Z_-]+$
      RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/\.well-known/pki-validation/[A-F0-9]{32}\.txt(?:\ Comodo\ DCV)?$
         RewriteRule ^front/uploadify.php$ front/uploadify.php [L]
      RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/\.well-known/acme-challenge/[0-9a-zA-Z_-]+$
      RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/\.well-known/cpanel-dcv/[0-9a-zA-Z_-]+$
      RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/\.well-known/pki-validation/[A-F0-9]{32}\.txt(?:\ Comodo\ DCV)?$
        RewriteRule ^js/dropzone/dropzoneuploader.php$ js/dropzone/dropzoneuploader.php [L]

         RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f
      RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/\.well-known/acme-challenge/[0-9a-zA-Z_-]+$
      RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/\.well-known/cpanel-dcv/[0-9a-zA-Z_-]+$
      RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/\.well-known/pki-validation/[A-F0-9]{32}\.txt(?:\ Comodo\ DCV)?$
         RewriteRule ^(.*)(\.xml|\.php([0-9]*)|\.tpl|\.phtml|\.ini|\.inc|/)$ system.php?_p=$1 [QSA,L]

         RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
      RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/\.well-known/acme-challenge/[0-9a-zA-Z_-]+$
      RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/\.well-known/cpanel-dcv/[0-9a-zA-Z_-]+$
      RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/\.well-known/pki-validation/[A-F0-9]{32}\.txt(?:\ Comodo\ DCV)?$
         RewriteRule ^(.*)$ system.php?_p=$1 [QSA,L]
      </IfModule>
       
    3. Clear TMP folder
    4. Clear browser cache
    NOTE: the admin section works correct after the SSL change, please let me know if I did something wrong "I switch back to NON SSL, because I have clients using the site right now"

    thank you

Share This Page