Gallery3 Embedded

Discussion in 'Subrion CMS Plugins Discussion' started by dalem, Jun 8, 2013.

  1. dalem

    dalem New Member

    Hello.

    Downloaded and installed the gallery 3 embeded plugin, everything installed o'k but when you come to view the gallery page there is a warning "You need Javascript to view the contents" and no content is displayed.
    Of course I have Javascript enabled who doesn't these days.

    And typical of third party plugins the developers website has disappeared. http://www.pluginmaster.com/ so I can't ask for help there.
    This is so annoying, any advice appreciated.

    Thanks.
  2. wazza

    wazza Member

    Hello,

    I am the developer.

    Please private message me your details for gallery3 and subrion.

    I`m guessing that gallery3 has not been setup properly to allow for the gallery display.

    Not sure why you can`t access pluginmaster.com (maybe a temp problem as it seems up to me)

    Being the first release i may need to add info to the user guide.

    Also if you ever have any problems with any of my plugins you can contact me through these forums.

    Regards,
    Quentin
    Last edited: Jun 8, 2013
  3. wazza

    wazza Member

    If i don`t answer your question right away please go to your gallery 3 admin / modules and tick the REST API Module then click update.

    Should fix your problem. Just noticed that i have not added that in the user guide and will update it later on today.
    Last edited: Jun 8, 2013
  4. dalem

    dalem New Member

    Hi Quentin.

    Have sent you a PM.
    Thanks for your reply.

    A quick update:
    I followed your advice to update the REST API module but the error still exists.
    Thank you.
    Last edited: Jun 8, 2013
  5. wazza

    wazza Member

    PM replied too.

    I will need to investigate the problem.

    Regards,
    Quentin
    Last edited: Jun 8, 2013
  6. dalem

    dalem New Member

    Thanks Quentin.

    Login details sent.

    Still can't reach your site even tried through a proxy.
  7. wazza

    wazza Member

    hmm not sure whats happening with the site.
    Ill have to look into that
  8. Greg

    Greg Super Moderator

    It's working working for me.
  9. wazza

    wazza Member

    Thanks for that greg. I was sure it was working :D

Share This Page