MyRecipe Package Structure - Blocks Not Showing Position

Discussion in 'Third Party Packages' started by wazza, Mar 12, 2014.

  1. wazza

    wazza Member

    Hi Guys,

    Im trying to upgrade MyRecipe package but seems the block positions are not showing in admin panel...

    INSTALL.XML

    Im using version 3.1.2
  2. wazza

    wazza Member

    Actually just tried with other packages and the same thing is happening.

    [​IMG]

    Attached Files:

    Last edited: Mar 12, 2014
  3. wazza

    wazza Member

    just done the upgrade to 3.1.3 then 3.1.4 and still same problem. I might try a fresh install
  4. wazza

    wazza Member

    funny if i add blocks through Template install.xml the positions are shown... Im scratching my head here
  5. wazza

    wazza Member

    Ahhh nevermind guys....just had to change the template to myrecipe_default

    All good :D
  6. Vasily_B.

    Vasily_B. Project Manager

    Does this mean there were no this position in the previous template?
    Quentin, we highly recommend to develop the packages / plugins using the default template that comes with the core version. You should make sure your package/plugin works fine there and once it's ready simply add extra instructions to adapt it for your custom template.

    The main motto is to make all extensions work on any template :)
  7. wazza

    wazza Member

    Hi Vasily,

    No it was just a conflict with the template and package having the same name. All is well :D
    Im just updating the MyRecipe Package & template
    Last edited: Mar 12, 2014

Share This Page