Unable to add Blog entry from android device

Discussion in 'Subrion CMS Plugins Discussion' started by almostontop, Dec 19, 2016.

  1. almostontop

    almostontop New Member

    im currently testing your cms. And i use different devices to update the blog. When im using Samsung Note 4 to update the blog, the body field is missing. therefore i cant add text and of course empty blog field ends in error message. So in the end im unable to use it ob the road. With iPhone it works fine. Any suggestions?
  2. almostontop

    almostontop New Member

    is it just me, having trouble to display the blog field on the blog page on an android device? can anyone help?
  3. Dayir_A.

    Dayir_A. Staff Member

    Hello @almostontop,

    We've investigated the issue. We do have this issue in our system and this bug will be fixed in the next releases.
    You can follow the progress here.

    Thanks.
  4. jamespandit

    jamespandit New Member

    Hi Dayir,

    Seems the problem is persisting again. Can you please check and confirm? I'm on Google Pixel 2 XL running Android 8.1.

    Update: Upon I've uninstalled and did a fresh installation the app has been working just fine once again.
    Last edited: May 9, 2018
  5. Dayir_A.

    Dayir_A. Staff Member

    Hello @jamespandit,

    This issue has been fixed almost 2 years ago. We don't have Google Pixel 2 to test it, but we tried to
    reproduce the issue using another android device (Redmi 4X Android 6 on Chrome)
    Also tried to get the error while testing on browserstack (online emulator of numerous devices)
    on Pixel 2 both: Chrome and Firefox - also wasn't able to see anything strange. Everything is working properly.

Share This Page